10-daagse van de Geestelijke Gezondheid - Tienen - Tijd voor stilstaan!

Oost-Brabant
Dingen beter begrijpen

Omschrijving
Samen voor meer veerkracht! Elk jaar van 1 tot en met 10 oktober zetten de Vlaamse Logo’s, het Vlaams Instituut Gezond Leven en Te Gek!? het belang van een goede geestelijke gezondheid in de kijker. Dat doen we met de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid en onder het motto Samen Veerkrachtig’Ons doel? ‘Mentaal welbevinden’ en ‘psychische kwetsbaarheid’ bespreekbaar maken en het taboe rond psychische problemen doorbreken. Tijdens de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid tellen we af naar 10 oktober: de internationale dag van de geestelijke gezondheid of ‘World Mental Health Day’.

Het thema van deze workshop is “Tijd voor stilstaan”.  We gaan samen bewust aandacht geven aan wat er hier en nu aanwezig is (gedachten, gevoelens, lichamelijke sensaties,…) zonder er direct over te oordelen.  Dit aan de hand van enkele mindfulness-oefeningen.

Praktisch

De workshop wordt gegeven door Koen Vanhemelryck en Els Roevens als trainers en vindt plaats in het OverHoophuis, Liefdestraat 1, 3300 Tienen.

Kostprijs Deze workshop wordt gratis aangeboden

Vragen 

Indien je nog vragen hebt, kan je contact opnemen met een medewerker van de herstelacademie Zuidoost – Hageland op 016 807921 of via mail: herstelacademie@azt.broedersvanliefde.be

Deel dit artikel:

8 oktober 2024 van 14u30 tot 16u

OverHoophuis, Liefdestraat 1, 3300 Tienen

0 euro
Ontdek alles over regio Oost-Brabant
Partners