10-daagse van de Geestelijke Gezondheid - Tienen - Kijk, ik straal!

Oost-Brabant
Dingen beter begrijpen

Omschrijving
Samen voor meer veerkracht! Elk jaar van 1 tot en met 10 oktober zetten de Vlaamse Logo’s, het Vlaams Instituut Gezond Leven en Te Gek!? het belang van een goede geestelijke gezondheid in de kijker. Dat doen we met de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid en onder het motto Samen Veerkrachtig’Ons doel? ‘Mentaal welbevinden’ en ‘psychische kwetsbaarheid’ bespreekbaar maken en het taboe rond psychische problemen doorbreken. Tijdens de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid tellen we af naar 10 oktober: de internationale dag van de geestelijke gezondheid of ‘World Mental Health Day’.

Het thema van deze workshop is “Yes, ik straal”. We gaan op een creatieve manier op zoek naar wanneer je je goed voelt. Wat helpt je in mindere dagen? Wat heb ik nodig om me goed te blijven voelen? Dit is een onderdeel van het Goed-Gevoel-Plan.

Praktisch

De workshop wordt gegeven door Elly Bergen en Els Roevens als trainers en vindt plaats in het OverHoophuis, Liefdestraat 1, 3300 Tienen.

Kostprijs Deze workshop wordt gratis aangeboden

Vragen 

Indien je nog vragen hebt, kan je contact opnemen met een medewerker van de herstelacademie Zuidoost – Hageland op 016 807921 of via mail: herstelacademie@azt.broedersvanliefde.be

Deel dit artikel:

10 oktober 2024 van 10u tot 11u30

OverHoophuis, Liefdestraat 1, 3300 Tienen

0 euro
Ontdek alles over regio Oost-Brabant
Partners