Geluk, je bent het waard! - DIEST

Oost-Brabant
Basisaanbod

Omschrijving?
Je gelukkig voelen of gelukkig zijn, wat is dat precies?
Wil je weten wat ons geluk beïnvloed? Wil jij zelf aan de slag gaan rond jouw geluk? Aan de hand van de geluksdriehoek willen we informeren en inspireren. We gaan op zoek naar de dingen die we zelf kunnen beïnvloeden via spel, opdrachten en filmpjes. Wat je doet en hoe je naar de dingen kijkt bepaald voor 40% je geluk. Met de geluksdriehoek gaan we samen op zoek!

Kostprijs
De prijs voor deze workshops bedraagt €5. Gelieve het bedrag over te maken op het rekeningnr. BE42 1430 6222 0854 met vermelding van de naam van de cursus en jouw naam en voornaam. Van zodra je het cursusgeld hebt overgemaakt is jouw inschrijving definitief.
Gelieve het cursusgeld (ten laatste) een week voor de cursus start over te schrijven, anders wordt jouw inschrijving geannuleerd. Hartelijk dank!

Praktisch
“Geluk, je bent het waard” is een zomeratelier van één sessies gegeven door Hilde Vandeweyer & Denny Pollé. Telkens 1u45, met een pauze van 10 minuten.

Starten aan de HerstelAcademie?
Voordat je start aan de HerstelAcademie nodigen wij nieuwe deelnemers graag uit voor een onthaalgesprek. Je kan contact opnemen met een medewerker van de HerstelAcademie via herstelacademiediest@sad.be of 013 380 630.

Toegankelijkheid
DEZE LOCATIE IS TOEGANKELIJK VOOR EEN ROLSTOEL.

Deel dit artikel:

30/7: 14u tot 15u45

Dienstencentrum ’t Arsenaal: Hasseltsestraat 31, 3290 Diest

5 euro te storten op BE42 1430 6222 0854
Ontdek alles over regio Oost-Brabant
Partners