Onder-de-loepwandeling September

Omschrijving?
Mindfull wandelen klinkt misschien zweverig, maar dat is het zeker niet! Het is juist heel praktisch. Hoe meer je oefent, hoe meer baat je erbij hebt. Je krijgt meer innerlijke rust, kunt je beter concentreren en je ontspant makkelijker. Bij Mindful wandelen leg je de focus op wat er zich nu, op dit moment, afspeelt. Door met je aandacht in het nu te zijn, word je minder meegesleept door allerlei gedachten die je hebt over wat er gisteren is gebeurd of met wat er morgen nog gaat komen. Het resultaat is dat je meer kunt genieten van wat er nu, op dit moment, gebeurt. Wat je hiermee kan helpen is om de natuur van wat dichterbij te spotten, onder een loep namelijk! Zodat we ons bewust kunnen worden van al het moois in de natuur.

Kostprijs?
De prijs voor de ganse reeks bedraagt 5 €. Gelieve het bedrag over te maken op het rekeningnr. BE42 1430 6222 0854 met vermelding van de naam van de cursus en jouw naam en voornaam. Van zodra je het cursusgeld hebt overgemaakt is jouw inschrijving definitief.
Gelieve het cursusgeld (ten laatste) een week voor de cursus start over te schrijven, anders wordt jouw inschrijving geannuleerd. Hartelijk dank!

Praktisch?
“Onder-de-loepwandeling” is een workshop gegeven door Pieter Janse & Kizzy Borgers. We maken van deze cursus een ervaringscursus, dus we gaan op pad (5km). Voorzie je van goede wandelschoenen!

Startpunt: Onthaal PZ Sint-Annendael, Vestenstraat 1, 3290 Diest! We trekken er samen op uit naar …

Starten aan de HerstelAcademie?
Wil je graag wat meer informatie over de HerstelAcademie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend onthaalgesprek. Je kan contact opnemen met een medewerker van de HerstelAcademie via herstelacademiediest@sad.be of 013 380 630.

Deel dit artikel:

24/9: 13u tot 16u

5 euro te storten op BE42 1430 6222 0854
Ontdek alles over regio Oost-Brabant
Partners