Prikkels - AARSCHOT

Oost-Brabant
Dingen beter begrijpen

Omschrijving
Ieder van ons wordt elke dag blootgesteld aan ontelbare prikkels. Of het nu gaat om de geluiden om ons heen, een hoofd vol gedachten, drukte in een winkel, sociale verplichtingen, constant in beweging zijn, of zelfs kleuren, geuren, warmte en kou: het zijn allemaal prikkels. Terwijl de ene persoon prikkels nauwelijks lijkt op te merken, kunnen ze voor de ander als zeer storend of belemmerend worden ervaren

Gedurende drie sessies duiken we in de wereld van prikkels en overprikkeling. Welke signalen willen prikkels ons geven? Hoe kunnen we signalen herkennen? We verkennen hoe prikkels ons ieder op een andere manier beïnvloeden. We bespreken mogelijkheden om overprikkeling te herkennen en hiermee om te gaan. We delen inzichten met elkaar en je krijgt concrete handvatten mee naar huis om beter om te gaan met prikkels in je dagelijks leven.

Kostprijs
De prijs voor de ganse reeks bedraagt 15 €. Gelieve het bedrag over te maken op het rekeningnr. BE42 1430 6222 0854 met vermelding van de naam van de cursus en jouw naam en voornaam. Van zodra je het cursusgeld hebt overgemaakt is jouw inschrijving definitief.
Gelieve het cursusgeld (ten laatste) een week voor de cursus start over te maken, anders wordt jouw inschrijving geannuleerd. Hartelijk dank!

Praktisch
De cursus “Prikkels” is een module van drie sessies gegeven door Kaat Buelens & Ide Otte.
Starten aan de cursus?
Je krijgt nog een telefoontje of mail van één van de lesgevers ter kennismaking voor de aanvang van de cursus.
Toegankelijkheid
DEZE LOCATIE IS TOEGANKELIJK VOOR EEN ROLSTOEL.
Deel dit artikel:

11/9: 14u tot 16u00
18/9: 14u tot 16u00
25/9: 14u tot 16u00

Amerstraat 19
2de verdieping vergaderruimte

15 euro BE42 1430 6222 0854
Ontdek alles over regio Oost-Brabant
Partners