Zet je frustratie om in creativiteit - AARSCHOT

Oost-Brabant
Dingen beter begrijpen

Omschrijving
We hebben allemaal wel eens momenten gehad dat het ons te veel werd, dat we onze rust niet meer kunnen bewaren en onze frustraties omgezet worden in boosheid. Allemaal heel menselijke emoties! Daarom deze sessie. Hoe gaan we te werk?
Haal alle frustratie, woede, verdriet, onrecht, kortom alles wat je boos maakt naar boven en werk het uit op keramiek! Laat je gecontroleerd 100% gaan!

Nadien gaan we deze scherven gebruiken om iets nieuws te creëren! Een kunstwerk, een uniek stuk, een mozaïek tegel. Een kunstwerk dat je tentoon kan stellen, iets waar je dagelijks kan naar kijken, een bewijs dat je frustraties kunst zijn geworden! Eigenlijk kun je het zien als keramiek was nieuw leven krijgt. Moffel de breuken niet weg, maar accentueer ze net. Nog niet overtuigd? Volg deze sessie dan nog een keer.
Kostprijs
De prijs voor de ganse reeks bedraagt 5 €. Gelieve het bedrag over te maken op het rekeningnr. BE42 1430 6222 0854
met vermelding van de naam van de cursus en jouw naam en voornaam. Van zodra je het cursusgeld hebt overgemaakt is jouw inschrijving definitief.
Gelieve het cursusgeld (ten laatste) een week voor de cursus start over te maken, anders wordt jouw inschrijving geannuleerd. Hartelijk dank!

Praktisch
“Zet je frustratie om in creativiteit” is een éénmalige sessie gegeven door Kaat & Arno.

Starten aan de HerstelAcademie?
Voordat je start aan de HerstelAcademie nodigen wij nieuwe deelnemers graag uit voor een onthaalgesprek. Je kan contact opnemen met een medewerker van de HerstelAcademie via herstelacademiediest@sad.be of 013 380 630.
Toegankelijkheid
DEZE LOCATIE IS TOEGANKELIJK VOOR EEN ROLSTOEL.
Deel dit artikel:

9/10: 14u tot 16

CC Het Gasthuis (Gasthuisstraat 22, 3200 Aarschot)

5 euro te storten op BE42 1430 6222 0854
Ontdek alles over regio Oost-Brabant
Partners