Aan de slag met emoties
Planned
When
Location
Beweging.net - Korte Begijnenstraat 18, Turnhout
Price
25.00
Rest 12 seats
Description
We gaan aan de slag via expressievormen die overeenkomen met de belangstelling en kwaliteiten van de deelnemers.
Mensen die problemen ervaren met een psychische kwetsbaarheid en/of die overgevoelig zijn voor externe prikkels, krijgen met deze methode, gedurende drie sessies, inzichten en suggesties aangereikt om anders aan de slag te gaan dan enkel met medicatie, therapie, praten, mediteren …
In drie workshops wordt gewerkt met suggesties en aanmoedigingen om via een “tijdslijn”, schrijven, tekenen en schilderen tot inzicht en herstel te komen.
Dit biedt geen garantie op direct resultaat, zeker niet als het blijft bij een eenmalig experiment. Men wordt gestimuleerd om achteraf zelf ermee door te gaan.
Werken met klanken betekent méér dan een ontspannend muzikaal intermezzo. De vier basisemoties komen via klanken aan bod: bang, bedroefd, blij en boos. “Multiklanken” en bewegingsexpressie zijn fysieke impulsen, waardoor een evenwicht en coherentie kan ontstaan tussen lichaam en geest.
Practise info
Onze vormingen kosten €5 per sessie/per deelnemer.

 Je kan inschrijven door op de knop "ik ga" te klikken, de nodige gegevens in te vullen en vervolgens op "inschrijven" of "inschrijven en account aanmaken" te klikken.
Meteen daarna ontvang je een bevestigingsmail met alle nodige informatie.
Je inschrijving is pas definitief na betaling
Bij de overschrijving HAK + naam + cursus vermelden
 
Indien je bent ingeschreven en toch niet aanwezig kan zijn, graag een seintje via kempen@herstelacademie.be of 0492 23 84 78
Partners