Leven met mijn ANGST
Active
When
21/02/2023 13:00 - 15:30
28/02/2023 13:00 - 15:30
See all lessons
Location
CC De Werft - Werft 32, 2440 Geel
Price
15.00

Rest
9 seats
Description
Angst is een raar beestje, hoe zit dat in elkaar? In 3 sessies nodigen we jullie uit om de beginselen te leren over hoe je angst te baas kan worden en uiteindelijk hand in hand kan leren leven met je angst.

Er zijn verschillende angsten. Deze sessies zullen gaan over angst als algeheel concept, waarbij we inzoomen op faalangst en sociale angst. Wat zijn de effecten op ons lichaam, gedrag, gedachten en emoties? Op welke manier belemmerd angst jouw leven? Hoe kunnen we er op een andere manier mee omgaan? In deze waardevolle cursus gaan we hier dieper op in.
Teachers: duo ervaringsdeskundige en professional
Practise info
De cursus zal doorgaan in de Polyzaal

Onze vormingen kosten €5 per sessie/per deelnemer.
Je inschrijving is pas definitief na betaling.
Bij de overschrijving HAK + naam + cursus vermelden

Indien je bent ingeschreven en toch niet aanwezig kan zijn, graag een seintje via kempen@herstelacademie.be of 0492 23 84 78 (Indien je minstens één week op voorhand hebt verwittigd, krijg je je inschrijvingsgeld terug)

Je kan inschrijven door op de knop "ik ga" te klikken, de nodige gegevens in te vullen en vervolgens op "inschrijven" of "inschrijven en account aanmaken" te klikken. Meteen daarna ontvang je een bevestigingsmail met alle nodige informatie.
Partners