Leer het signalerings- plan kennen
Active
When
23/11/2021 10:00 - 12:00
07/12/2021 10:00 - 12:00
See all lessons
Location
Welzijnszorg Kempen - Antwerpseweg 1A, 2440 Geel
Price
10.00
Rest9 seats
Description
Een signaleringsplan is bedoeld om na te gaan hoe het met je gaat en wat te doen als het niet goed met je gaat. Het kan een hulpmiddel zijn om herval te voorkomen.
Je leert met behulp van een signaleringsplan meer inzicht te krijgen in jouw gedachten, gevoelens, gedrag en symptomen door vroegtijdige herkenning van signalen en zicht op jouw helpende acties.
Het kan er mee voor zorgen dat je goed blijft functioneren en dat je op tijd ingrijpt wanneer het minder goed met je gaat.
 
Een signaleringsplan kan ook een manier zijn om met je omgeving (naasten en hulpverleners) in gesprek te gaan of te blijven. Het geeft hen meer duidelijkheid over wat ze concreet kunnen doen om jou te ondersteunen.
 
In deze reeks geven we de essentie van een signaleringsplan mee: Wat is het? Welke onderdelen heeft een signaleringsplan? Hoe begin je eraan? Hoe gebruik je het?
We leggen daarnaast de focus op het uitwisselen van ervaringen.

Werk jij al met het signaleringsplan of wil je ermee aan de slag? Wil je je graag laten inspireren en ervaringen uitwisselen? Dan is deze reeks iets voor jou!
Teachers: duo ervaringsdeskundige en professional
Practise info
€5/sessie
Partners