Een leven zonder gebruik
Canceled
Description
Heb je wel eens de neiging om troost /afleiding te zoeken in een middel (drank of drugs) om niet te willen voelen? Heb je wel eens willen stoppen met dat bepaalde middel maar viel je opnieuw in deze gewoontes? Zijn er bepaalde situaties, gedachten, personen waarbij een bijna onweerstaanbare drang naar dat middel ontstaat? Hoe komt het dat ik ’s ochtends denk om te stoppen met gebruiken en dan ’s avonds toch weer gebruik?

Ontdek het samen met ons in vijf inhoudelijke sessies. We geven je graag tips en handvaten om herval te voorkomen en om je ondersteunen om te stoppen.
Teachers: duo ervaringsdeskundige en professional
Practise info
De cursus zal doorgaan in Vergadercentrum "De witte Toren" in de zalen Masereel en Scholl. De eerste en laatste sessie (16/3 en 13/4) gaan door in Masereel. De overige sessies (23/3, 30/3 en 6/4) in Scholl.

ER ZIJN TIJDELIJK PROBLEMEN MET DE SERVER WAARDOOR INSCHRIJVEN MISSCHIEN NIET LUKT.

STUUR DAN EEN MAIL NAAR kempen@herstelacademie.beOnze vormingen kosten €5 per sessie/per deelnemer.
Je inschrijving is pas definitief na betaling.
Bij de overschrijving HAK + naam + cursus vermelden

Indien je bent ingeschreven en toch niet aanwezig kan zijn, graag een seintje via kempen@herstelacademie.be  (Indien je minstens één week op voorhand hebt verwittigd, krijg je je inschrijvingsgeld terug)

Je kan inschrijven door op de knop "ik ga" te klikken, de nodige gegevens in te vullen en vervolgens op "inschrijven" of "inschrijven en account aanmaken" te klikken. Meteen daarna ontvang je een bevestigingsmail met alle nodige informatie.
Partners