Bewustwording en groei
Active
When
01/12/2021 09:30 - 12:00
08/12/2021 09:30 - 12:00
See all lessons
Location
HMVK, Brugge
Price
15.00
Rest4 seats
Description
Mensen zeggen wel eens ‘hier vindt een kat zijn jongen niet meer terug’. In het dagelijks leven kan ‘orde hebben’ en ‘het overzicht bewaren’ helpend zijn om de dag door te geraken.
Dit geldt ook voor wat er in jouw binnenwereld leeft en beweegt.

Het vermogen om hiervan bewust te zijn is de grootste kracht waarover jouw geest beschikt. Misschien onderschatten mensen wel welke mogelijkheden er in onze geest liggen.

Jij bent je eigen bewustzijn en je wordt als het ware dagelijks van binnen geconfronteerd met een marktplein van energieën die elk hun invloed willen uitoefenen en jouw aandacht vragen. We gaan met een helder ‘oog’ kijken naar onze binnenkant. We gaan op zoek naar onze innerlijke schatten en waarden. We proberen onze innerlijkheid van op een ‘afstand’ te bekijken.

En dan stappen we nog verder. Want om te worden wie we zijn hebben we de ander nodig. Wat is liefde en wat doet dit met ons?

Laat je verrassen door deze driedaagse ontdekkingstocht waarop inzicht en groei sterke partners zijn.
Teachers:
Practise info
Deze cursus gaat door  op woensdag 1, 8 en 15 december van 9.30 tot 12 u in het Huis met de vele kamers.
HMVK
Oostmeers 105          Brugge
(300 meter voor het station)
De prijs voor de gehele reeks bedraagt 15 €. Gelieve dit bedrag zo spoedig als mogelijk over te maken op het rekeningnummer BE47 0689 4063 3780 met de vermelding van de naam van de cursus en jouw naam en voornaamVan zodra je het cursusgeld hebt overgemaakt is jouw inschrijving definitief.Enkel wanneer de cursus wordt geannuleerd wegens te weinig inschrijvingen, ziekte van de lesgevers of door overmacht wegens veiligheidsmaatregelen omtrent covid-19, word je zo snel mogelijk verwittigd en betalen wij uiteraard het reeds gestorte cursusgeld volledig terug.Wanneer je minder dan twee weken voor de aanvang van de cursus annuleert, kan je een andere persoon in jouw plaats laten deelnemen. Wanneer dit niet lukt, ben je het volledige cursusbedrag aan ons verschuldigd.
Partners