De goed gevoel schatkist
Active
When
27/09/2021 14:00 - 16:30
See all lessons
Location
De Passant, Oostende
Price
20.00
Rest1 seats
Description
Er overkomt iedereen wel eens iets waardoor je in vrije val dreigt te gaan. Alles waar je gelukkig van werd lijkt ineens zo ver weg. 

In deze cursus gaan we aan de slag om je eigen 'Goed gevoel Schatkist" samen te stellen. Als het ware een op maat gemaakt EHBO-koffertje om steeds bij de hand te hebben als het eens moeilijker gaat. Samen gaan we op zoek en inspireren we elkaar door interactief te delen en te verbinden. We gaan vooral praktisch aan de slag met een kleine theoretische omkadering.
Teachers:
Practise info
De cursus gaat door op maandag 6, 13, 20 & 27 september van 14u tot 16.30 In De Passant.
De Passant: Zwaluwenstraat 109, 8400 Oostende

De prijs voor de gehele reeks bedraagt 20 €. Gelieve dit bedrag zo spoedig als mogelijk over te maken op het rekeningnummer BE47 0689 4063 3780 met de vermelding van de naam van de cursus en jouw naam en voornaam. Van zodra je het cursusgeld hebt overgemaakt is jouw inschrijving definitief.


Enkel wanneer de cursus wordt geannuleerd wegens te weinig inschrijvingen, ziekte van de lesgevers of door overmacht wegens veiligheidsmaatregelen omtrent covid-19, word je zo snel mogelijk verwittigd en betalen wij uiteraard het reeds gestorte cursusgeld volledig terug.Wanneer je minder dan twee weken voor de aanvang van de cursus annuleert, kan je een andere persoon in jouw plaats laten deelnemen. Wanneer dit niet lukt, ben je het volledige cursusbedrag aan ons verschuldigd.


Dank bij voorbaat.
Partners