Krachten ontdekken met Quinque
Active
When
08/11/2021 14:00 - 16:30
15/11/2021 14:00 - 16:30
See all lessons
Location
HMVK, Brugge
Price
15.00
Rest5 seats
Description
Het bordspel Quinque haalt de krachten in jou naar boven. Welke persoonlijke kwaliteiten, talenten en vaardigheden kan je inzetten?  Wat zijn je wensen en dromen?  Welke ervaringen blijven je bij?  Waar vind je de nodige steun?  Via vragen en opdrachten ga je – samen met de andere spelers - gericht op zoek naar jouw sterktes. Je wordt tevens uitgedaagd om jouw krachten in te zetten om dagelijkse moeilijkheden op verschillende levensdomeinen het hoofd te bieden.   Quinque - het spel waarbij iedereen wint door deel te nemen!
 
Het herstelgericht krachtenspel werd ontwikkeld door revalidanten van het Centrum voor Psychische Revalidatie Inghelburch.
De sessies worden begeleid door een medewerker van Inghelburch, samen met een ervaringsdeskundige.
Na onderlinge kennismaking en de uitleg van het spel, gaan we samen aan de slag, we maken tijd om ervaringen uit te wisselen. 
 
Teachers:
Practise info
Deze cursus gaat door op maandag 8, 15 en 22 november van 14 tot 16.30 u in het huis met de vele kamers.
HMVK
Oostmeers 105                Brugge
  De prijs voor de gehele reeks bedraagt 15 €. Gelieve dit bedrag zo spoedig als mogelijk over te maken op het rekeningnummer BE47 0689 4063 3780 met de vermelding van de naam van de cursus en jouw naam en voornaamVan zodra je het cursusgeld hebt overgemaakt is jouw inschrijving definitief.Enkel wanneer de cursus wordt geannuleerd wegens te weinig inschrijvingen, ziekte van de lesgevers of door overmacht wegens veiligheidsmaatregelen omtrent covid-19, word je zo snel mogelijk verwittigd en betalen wij uiteraard het reeds gestorte cursusgeld volledig terug.Wanneer je minder dan twee weken voor de aanvang van de cursus annuleert, kan je een andere persoon in jouw plaats laten deelnemen. Wanneer dit niet lukt, ben je het volledige cursusbedrag aan ons verschuldigd.
Partners