De helende kracht van de natuur
Active
When
25/05/2022 14:00 - 16:30
01/06/2022 14:00 - 16:30
See all lessons
Location
De Klaver, Beernem
Price
15.00
Rest5 seats
Description
We leven in een veeleisende maatschappij waar het gezinsleven, werk, relaties, ontspanning en tal van andere levensdomeinen onder druk komen te staan; oorzaak ook van stress, overprikkeling, lichamelijke en psychische klachten.

De natuur biedt mogelijkheden en remediëring om rust in het hoofd te krijgen, om op te laden, energie en gezondheid op te slaan, ontspanning te vinden.

Tijdens 3 wandelingen op verschillende locaties wordt natuurbeleving en verbinding met de natuur opgezocht als antwoord tegen stress  en verwaarlozing. 
De twee begeleiders zijn gepassioneerd door de natuur en ervoeren doorheen hun leven de helende werking ervan. Kennis en verhalen worden in de groene context gedeeld.
Teachers:
Practise info
Deze cursus gaat door op woensdagnamiddag 25  mei en 1 en 8 juni van 14u tot 16.30u.
De eerste sessie start aan De Klaver, maar de wandelingen gaan door in Bulskampveld.
De prijs voor de gehele reeks bedraagt 15 €. 
Gelieve dit bedrag zo spoedig als mogelijk over te maken op het rekeningnummer BE47 0689 4063 3780 met de vermelding van de naam van de cursus en jouw naam en voornaam
Van zodra je het cursusgeld hebt overgemaakt is jouw inschrijving definitief.
 
Enkel wanneer de cursus wordt geannuleerd wegens te weinig inschrijvingen, ziekte van de lesgevers of door overmacht wegens veiligheidsmaatregelen omtrent covid-19, word je zo snel mogelijk verwittigd en betalen wij uiteraard het reeds gestorte cursusgeld volledig terug.
 
 
Wanneer je minder dan twee weken voor de aanvang van de cursus annuleert, kan je een andere persoon in jouw plaats laten deelnemen. Wanneer dit niet lukt, ben je het volledige cursusbedrag aan ons verschuldigd.
Partners