Positieve mindset
Active
When
07/04/2022 14:00 - 16:30
14/04/2022 14:00 - 16:30
See all lessons
Location
BC De Balsemboom
Price
20.00
Rest10 seats
Description
We kijken niet enkel met onze ogen, maar ook met onze hersenen. 
Zij filteren wat wij zien gebaseerd op wat bekend voor ons is en onze vroegere levenservaringen. Als we naar een groep mensen kijken, kan één iemand dit bijvoorbeeld zien als druk en vervelend, terwijl een andere persoon het kan zien als boeiend en avontuurlijk. 
Beide visies zijn oké, maar de lens waardoor we kijken beïnvloedt onze volgende stappen.
      Onze mindset, attitude of mentaliteit is ons denk- en gedragspatroon.  
Een positieve mindset is gunstig voor veel gebieden: Het kan stress verminderen. We blijven de moed erin houden. Het leidt tot nieuwsgierigheid en creatief denken. We staan sterker in onze relaties. Het kan ons helpen om efficiënter te handelen als we geloven in onszelf
Teachers:
Practise info
Deze cursus gaat door op donderdag 7, 14, 21 en 28 april van 14u tot 16.30u.
Het gaat door in BC De Balsemboom
Ganzenstraat 33, 8000 Brugge
      De prijs voor de gehele reeks bedraagt 20 €. 
Gelieve dit bedrag zo spoedig als mogelijk over te maken op het rekeningnummer BE47 0689 4063 3780 met de vermelding van de naam van de cursus en jouw naam en voornaamVan zodra je het cursusgeld hebt overgemaakt is jouw inschrijving definitief.

 

Enkel wanneer de cursus wordt geannuleerd wegens te weinig inschrijvingen, ziekte van de lesgevers of door overmacht wegens veiligheidsmaatregelen omtrent covid-19, word je zo snel mogelijk verwittigd en betalen wij uiteraard het reeds gestorte cursusgeld volledig terug.

 

 

Wanneer je minder dan twee weken voor de aanvang van de cursus annuleert, kan je een andere persoon in jouw plaats laten deelnemen. Wanneer dit niet lukt, ben je het volledige cursusbedrag aan ons verschuldigd.
 

Partners