train de trainer
Active
When
02/02/2022 14:00 - 16:30
See all lessons
Location
Zowe Brugge
Price
200.00
Rest6 seats
Description
Deze cursus biedt geïnteresseerde cursisten; professionals of ervaringswerkers,  de mogelijkheid  door te stromen naar lesgeven in de herstelacademie. 
Het biedt de basisfilosofie van de academie met daarnaast de basis hoe je voor een groep staat, hoe je een les maakt, hoe je co-produceert…maw hoe je een volwaardig docent wordt.
Teachers:
Practise info
Deze cursus gaat door op woensdag 12, 19 (van 9.30 tot 16.30) en 26 januari en 2 februari (van 14u tot 16.30u).
De cursus gaat door in Zowe Brugge
barrièrestraat 2d 
       De prijs voor de gehele reeks bedraagt 200 € voor een duo van professional en ervaringswerker. Professionals alleen betalen hetzelfde bedrag; Ervaringswerkers alleen betalen 25 euro. 
Gelieve dit bedrag zo spoedig als mogelijk over te maken op het rekeningnummer BE47 0689 4063 3780 met de vermelding van de naam van de cursus en jouw naam en voornaam of naam van het duo
Van zodra je het cursusgeld hebt overgemaakt is jouw inschrijving definitief.
 
Enkel wanneer de cursus wordt geannuleerd wegens te weinig inschrijvingen, ziekte van de lesgevers of door overmacht wegens veiligheidsmaatregelen omtrent covid-19, word je zo snel mogelijk verwittigd en betalen wij uiteraard het reeds gestorte cursusgeld volledig terug.
 
 
Wanneer je minder dan twee weken voor de aanvang van de cursus annuleert, kan je een andere persoon in jouw plaats laten deelnemen. Wanneer dit niet lukt, ben je het volledige cursusbedrag aan ons verschuldigd.
Partners