Druk in mijn hoofd
Sold Out
When
26/10/2020 15:00 - 16:30
09/11/2020 15:00 - 16:30
See all lessons
Location
HerstelAcademie Sint-Annendael Diest
Price
5.00
Rest0 seats
Description
Rust in je hoofd krijgen: Je kent het vast wel, het gevoel dat je hoofd overuren maakt. Veel aan je hoofd hebben of lang piekeren over zaken waarvan je gek genoeg soms al weet dat je ze niet kunt oplossen. En toch doe je het en houdt het je bezig. Vaak zelfs langer en intensiever dan je lief is of goed is voor je. Iedereen heeft dat wel eens.

Rust in je hoofd krijgen, wanneer het niet lukt. Maar wat als dit zo vaak voorkomt dat het je leven  beïnvloedt? Dat je in een vicieuze cirkel rondjes lijkt te draaien en het maar niet lijkt te stoppen. Dat situaties en gedachtes zich keer op keer opnieuw blijven afspelen.

In groep worden de voor- en nadelen beken van rust/ onrust en het effect ervan op ons cognitief functioneren. Door middel van opdrachten creëren de deelnemers inzicht in de impact van hun (rustige/ onrustige) gedachtegang op de kwaliteit van het cognitief functioneren. Binnen de cursus krijgen de deelnemers handvaten aangereikt de ze kunnen gebruiken om meer mentale rust te vinden, alsook ontwikkelen ze inzicht in de afleiders waarmee ze geconfronteerd worden binnen hun dagelijks functioneren.
Practise info
Voordat je met de cursus zou willen starten, hadden we graag een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. 

Graag contact opnemen met de HerstelAcademie, herstelacademiediest@sad.be of 013 380 630
Partners