Omgaan met kwetsbaarheid
Sold Out
When
12/06/2023 09:30 - 11:45
See all lessons
Location
Vestenstraat 1, 3290 Diest
Price
5.00
Rest 0 seats
Description
Psychisch kwetsbaar zijn we allemaal. Iedere persoon draagt een kwetsbaarheid in zich.

Soms gebeurt het dat psychisch kwetsbaar overgaat in psychisch ziek zijn. Dan hebben die sombere gedachten of andere oorzaken ons doen afglijden naar een plaats waar we ons erg alleen voelen, de wereld op een andere manier bekijken en ervaren, ons angstig voelen, onszelf niet meer onder controle lijken te hebben of soms onze toevlucht nemen tot middelen of trucjes die helpen om de pijn niet meer te voelen. Het is niet altijd duidelijk voor onszelf noch voor onze omgeving wat er juist aan de hand is. 

Wie geconfronteerd wordt met een psychische kwetsbaarheid kan hier ook leren mee omgaan. Dit leerproces is erop gericht om in onze kracht te gaan staan en te genieten, ondanks sommige gevoeligheden, moeilijkheden of beperkingen die er kunnen zijn. 
In deze module staan we stil wat psychische kwetsbaarheid betekent voor jezelf, welke handvaten er zijn om hier mee om te gaan en hoe kunnen we deze psychische kwetsbaarheid een plaats geven voor onszelf en onze naaste omgeving.
Teachers: Inge Dupont, Rita Dekrem
Practise info
"Omgaan met kwetsbaarheid" is een eenmalige sessie.

Toelatingsvoorwaarde: basiscursus "Herstel in Jezelf".

Voordat je start aan de HerstelAcademie nodigen wij nieuwe deelnemers graag uit voor een kennismakingsgesprek. Je kan contact opnemen met een medewerker van de HerstelAcademie via herstelacademiediest@sad.be of 013 380 630.

De prijs voor de ganse reeks bedraagt 5 €. Gelieve het bedrag over te maken op het rekeningnr. BE42 1430 6222 0854
met vermelding van de naam van de cursus en jouw naam en voornaam. Van zodra je het cursusgeld hebt overgemaakt is jouw inschrijving definitief.

DEZE LOCATIE IS TOEGANKELIJK VOOR EEN ROLSTOEL.
Partners