NIEUW - Herstelverhaal schrijven
Sold Out
When
17/04/2023 13:30 - 16:30
08/05/2023 13:30 - 16:30
See all lessons
Location
Vestenstraat 1, 3290 Diest
Price
30.00
Rest 0 seats
Description
Een herstelverhaal wat is dat?

Een herstelverhaal is niet zomaar een verhaal. Het is een beschrijving van een verhaal van kracht en hoop voorbij diagnoses. Het neerschrijven van je herstelverhaal is een weerspiegeling van je herstelproces, van vallen en opstaan.
Het kan je inzichten geven in het leren omgaan met je kwetsbaarheden en wat tot steun is geweest tijdens je herstelproces.  Het schrijven van je herstelverhaal en het delen van je ervaringen kan helpen om je leven op orde te krijgen. 

Herstel is een persoonlijk proces, het betekent voor iedereen iets anders en vertelt steeds een uniek verhaal. 

Hoe begin je hieraan?

Vind je het schrijven van je eigen herstelverhaal wel iets voor jou, maar weet je niet goed hoe er aan te beginnen? Dan kan deze cursus je helpen om een start te maken in het neerschrijven van je herstelverhaal. Wij bieden de mogelijk om via verschillende methodieken je herstelverhaal uit te schrijven. Het helpt om een duidelijk beeld te krijgen en het kan helpen op in het vinden van een nieuwe eigen weg. Deze cursus kan daar een eerste stap in zijn.
Practise info
"Herstelverhaal schrijven" is een module van  zes sessies. We willen voldoende tijd nemen om je te ondersteunen in het schrijven van je herstelverhaal. De sessie duurt 3 uur, met regelmatige pauzes. 

Toelatingsvoorwaarde: 
Zicht hebben op je eigen herstelproces , je hersteltraject kunnen beschrijven. 
Je hebt al verscheidene cursussen gevolgd aan de herstelacademie zoals de  basiscursus "Herstel in Jezelf". 
Het is een sterke meerwaarde dat je de cursus 'mijn herstelverhaal vorm geven' gevolgd zou hebben, maar geen vereiste. 


 
Voordat je start aan de HerstelAcademie nodigen wij nieuwe deelnemers graag uit voor een kennismakingsgesprek. Je kan contact opnemen met een medewerker van de HerstelAcademie via herstelacademiediest@sad.be of 013 380 630.
 
De prijs voor de ganse reeks bedraagt 30 €. Gelieve het bedrag over te maken op het rekeningnr. BE42 1430 6222 0854
met vermelding van de naam van de cursus en jouw naam en voornaam. Van zodra je het cursusgeld hebt overgemaakt is jouw inschrijving definitief.
 
DEZE LOCATIE IS TOEGANKELIJK VOOR EEN ROLSTOEL.
Partners