Gelukswandeling - De Gavers (Harelbeke/Deerlijk)

In het kader van de 10-daagse rond geestelijke gezondheid én de week van het bos, organiseren we als HerstelAcademie een gelukswandeling.

Met deze gelukswandeling trakteren we de deelnemers naast een frisse neus, ook op een meet-and-greet met de geluksdriehoek. Stap voor stap ontdek je wat mentaal welbevinden is en hoe je eraan kunnen werken, terwijl je door het natuurgebied De Gavers kuiert. Onderweg zijn er  doe-opdrachten die zorgen voor een ludieke én inspirerende tocht.

Dit is een bepijlde tocht, en wordt niet begeleid zoals andere wandelsessies van de HerstelAcademie. Je kan deze wandeling individueel of als groep wandelen. Breng dus gerust familie, vrienden, buren, huisdieren,… mee. Het is een gelegenheid om samen over geluk na te denken én ermee aan de slag te gaan.

We zijn tijdens de starturen wél aanwezig om jullie ter verwelkomen. Starten met de wandeling kan tussen 10u en 15u aan het bezoekerscentrum.

Noteer alvast woensdag 9 oktober in je agenda. Los van de temperaturen wordt het ongetwijfeld een warme tocht.  Meer info en details volgen binnenkort!

Vooraf inschrijven kan, zodat we weten hoeveel personen we mogen verwelkomen. Maar spontaan komen wandelen kan ook.

 

Belangrijk: Als je na inschrijving geen bevestiging kreeg, kijk dan even tussen je ongewenste mail. Het gebeurt dat onze mails onterecht als spam aanzien worden.

Deel dit artikel:

woensdag 9 oktober 2024

Provinciaal domein de Gavers, Eikenstraat 131, 8530 Harelbeke

0
Ontdek alles over regio Zuid-West-Vlaanderen