Herstelcafé 'Vakantie zonder zorgen' (Waregem)

Met ons herstelcafé willen we een veilige ruimte bieden voor open gesprekken, het delen van ervaringen en het verkennen van verschillende aspecten van herstel.

Deze keer richten we ons op het thema “Vakantie zonder zorgen”. Voor veel mensen is vakantie een tijd van ontspanning en plezier, maar voor mensen met psychische kwetsbaarheden kunnen er extra uitdagingen zijn. We willen graag verkennen hoe we vakantie kunnen beleven met minder stress en meer vreugde.

Tijdens dit herstelcafé zullen we verschillende mogelijkheden bespreken voor het plannen van een zorgeloze vakantie. We zullen informatie delen over reizen met een beperkt budget, nuttige organisaties die ondersteuning bieden, en praktische tips voor het omgaan met eventuele angsten of spanningen die kunnen optreden tijdens het reizen.

Of je nu droomt van een exotische vakantie of een rustige vakantie dicht bij huis, iedereen verdient het om van een ontspannen  vakantie te genieten. Samen kunnen we ontdekken hoe we dit mogelijk kunnen maken, ongeacht de uitdagingen die we tegenkomen.

Trainers Emille en Koen

Deel dit artikel:

Vrijdag 21 juni van 13u30 tot +/- 16u

Thus
Zuiderlaan 44
8790 Waregem

1
Ontdek alles over regio Zuid-West-Vlaanderen
Partners