Schrijftuin - Online

Mechelen
Online

Kruip je graag in je pen? Dan is deze cursus misschien iets voor jou!

Omschrijving

Wanneer je dingen gezegd wil krijgen of gedachten op een rijtje wil zetten, is het soms makkelijker als je de woorden eerst neerschrijft. Schrijven om je denkgeest te legen en je hart te vullen.

In De Schrijftuin pennen we teksten neer vanuit onze ziel, vanuit onze gevoelswereld. Naar een thema of volledig vrij. We gaan aan de slag in ruimte en rust. Je gedachten verwoorden tot een verhaal dat je kan delen, koesteren met je medeschrijvers of houden voor jezelf. We lezen aan elkaar voor, alleen als het goed voelt.

De Schrijftuin is een plek met wilde bloemen of rustige perkjes, waar kan gewerkt en gespeeld worden. Waar nieuwe dingen al schrijvend bloeien en groeien. Een fijne plek. En als het er al eens wat rommelig of donker wordt, dan schrijven we dat van ons af. Er komt kleur in je dag, in je hoofd. Je denkt na en geeft structuur aan gedachten, je hele lichaam gaat in herstel. Woorden op papier zetten kan een manier zijn om je herstel in eigen handen te nemen.

Kruip in je pen. Doe mee, we zijn er voor jou.

We schrijven twee keer per maand, de tweede week van de maand live, de vierde week online. Inschrijven doe je keer per keer.

Wees welkom!

Deel dit artikel:

Vrijdag
15/03/2024 van 10.00u tot 12.30u

Online

5
Partners
caw