Oost-Brabant

Welkom bij HerstelAcademie Diletti. Wij bieden een cursusaanbod aan in de regio Leuven, Demerland en Zuidoost Hageland.

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om talenten en krachten te ontdekken en deze in te zetten voor persoonlijk herstel en persoonlijke groei. De cursussen worden gegeven door een trainersduo met ervarings- en/of professionele kennis. De HerstelAcademie is een ervaringsgerichte leeromgeving waarbij cursisten en trainers samen van en met elkaar leren.

Via de knop ‘bekijk cursussen’ kom je terecht op het cursusaanbod voor elke regio. Wij raden iedereen aan om met de basiscursus ‘Herstel in jezelf’ te starten. Andere cursussen zullen bijvoorbeeld gericht zijn op het beter begrijpen van zaken of het aanleren van vaardigheden. Inschrijven kan via de ‘inschrijven’ knop of door langs te komen voor een persoonlijk gesprek. Dit persoonlijk gesprek is een gratis en vrijblijvend onthaalgesprek voor je start met een cursus. In dit telefonisch of fysiek gesprek kijken wij graag samen of de HerstelAcademie iets voor jou is en welke cursussen jij graag zou willen volgen.

Nog vragen? Bel of mail ons gerust en check zeker je spam box mocht je geen bevestigingsmail hebben ontvangen. De contactgegevens per regio vind je via onderstaande tegels. Ons algemeen e-mailadres is: oostbrabant@herstelacademie.be

Via deze link vind je een filmpje van TeGek!? over de HerstelAcademie en via deze link een mooi interview van Zorgnet Icuro met onze coördinator van de regio Leuven, Griet Lauwers.

Partners