10-daagse van de GGZ Bekkevoort - Zelfzorg

Oost-Brabant
Dingen beter begrijpen

Omschrijving
Samen voor meer veerkracht! Elk jaar van 1 tot en met 10 oktober zetten de Vlaamse Logo’s, het Vlaams Instituut Gezond Leven en Te Gek!? het belang van een goede geestelijke gezondheid in de kijker. Dat doen we met de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid en onder het motto Samen Veerkrachtig’.

Ons doel? ‘Mentaal welbevinden’ en ‘psychische kwetsbaarheid’ bespreekbaar maken en het taboe rond psychische problemen doorbreken. Tijdens de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid tellen we af naar 10 oktober: de internationale dag van de geestelijke gezondheid of ‘World Mental Health Day’.

Deze workshop gaat over het thema: “zelfzorg, is meer dan een stukje chocola”. Het woord zegt het eigenlijk al zelf: voor jezelf zorgen. In onze drukke westerse samenleving is dat voor velen een behoorlijke uitdaging. Het is heel belangrijk om voor anderen te zorgen en anderen goed te behandelen. Maar hoe zorgen we goed voor onszelf? Doen we dat met evenveel liefde als voor anderen? Consequent goed voor jezelf zorgen en jezelf niet uit het oog verliezen, is niet gemakkelijk. In deze workshop maken we kennis met het concept “zelfzorg” en staan we stil bij wat we nodig hebben om dichter bij je eigen behoeften te komen.

Kostprijs
Deze workshop wordt gratis aangeboden.

Toegankelijkheid
DEZE LOCATIE IS TOEGANKELIJK VOOR EEN ROLSTOEL.

Deel dit artikel:
Inschrijven

3/10/2024 10 u. – 12 u.

Locatie nog te bepalen

0 euro
Ontdek alles over regio Oost-Brabant
Partners