De giraf en de jakhals in ons - DIEST

Oost-Brabant
Dingen beter kunnen

Omschrijving? 
De jakhals oordeelt, bekritiseert, interpreteert, manipuleert, klaagt, is dwingend en valt aan. Deze leeft in afzondering en angst. De giraf daarentegen neemt waar, communiceert vanuit het hart, kan gevoelens onder woorden brengen en behoeften benoemen. De giraf luistert met respect en empathie en heeft oog (en oor) voor de behoeften van de ander. De giraf staat in verbinding met zichzelf en de omgeving.

Volgens Marshall Rosenberg (grondlegger van verbindende communicatie) is zowel de jakhals als de giraf in ons allen aanwezig. Hij gelooft dat iedereen zichzelf kan trainen in de taal van de giraf. Dit zomeratelier is een proevertje van hoe deze twee dieren ons dichter brengen bij onze eigen behoeften & die van anderen.
Kostprijs
De prijs voor deze workshops bedraagt €10. Gelieve het bedrag over te maken op het rekeningnr. BE42 1430 6222 0854 met vermelding van de naam van de cursus en jouw naam en voornaam. Van zodra je het cursusgeld hebt overgemaakt is jouw inschrijving definitief.
Gelieve het cursusgeld (ten laatste) een week voor de cursus start over te schrijven, anders wordt jouw inschrijving geannuleerd. Hartelijk dank!

Praktisch
“De giraf en de jakhals in ons” is een zomeratelier van twee sessies gegeven door Nadia Van de Voorde & Kizzy Borgers. Telkens 1u45, met een pauze van 10 minuten.

Starten aan de HerstelAcademie?
Wil je graag wat meer informatie over de HerstelAcademie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend onthaalgesprek. Je kan contact opnemen met een medewerker van de HerstelAcademie via herstelacademiediest@sad.be of 013 380 630.

Toegankelijkheid
DEZE LOCATIE IS TOEGANKELIJK VOOR EEN ROLSTOEL.

Deel dit artikel:
Inschrijven

4/7: 10u tot 11u45
11/7: 10u tot 11u45

Vestenstraat 1, 3290 Diest

10 euro
Ontdek alles over regio Oost-Brabant
Partners