De krachtenboom - DIEST

Oost-Brabant
Basisaanbod

Omschrijving?
Een boom is een krachtig beeld. Een boom is sterk, straalt kracht uit. Wij gaan via deze cursus  op zoek naar onze krachten.
Een boom is constant in verandering, altijd in beweging en verandert met de seizoenen mee. Het is nooit hetzelfde. Iedere boom is ook anders, er zijn er geen twee dezelfde… ( net zoals de mensen…iedereen is uniek en evenwaardig). Aan de hand van onze boom gaan we trachten we te komen tot een beschrijving van wie we zijn.  Wij gaan via de metafoor van de boom op zoek naar onze eigen krachten. Naar onze geschiedenis, naar onze identiteit.

Kostprijs
De prijs voor deze workshops bedraagt €10. Gelieve het bedrag over te maken op het rekeningnr. BE42 1430 6222 0854 met vermelding van de naam van de cursus en jouw naam en voornaam. Van zodra je het cursusgeld hebt overgemaakt is jouw inschrijving definitief.
Gelieve het cursusgeld (ten laatste) een week voor de cursus start over te schrijven, anders wordt jouw inschrijving geannuleerd. Hartelijk dank!

Praktisch
“De krachtenboom” is een zomeratelier van twee sessies gegeven door Mie Nijs & Rita Dekrem.

Starten aan de HerstelAcademie?
Wil je graag wat meer informatie over de HerstelAcademie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend onthaalgesprek. Je kan contact opnemen met een medewerker van de HerstelAcademie via herstelacademiediest@sad.be of 013 380 630.

Toegankelijkheid
DEZE LOCATIE IS TOEGANKELIJK VOOR EEN ROLSTOEL.

Deel dit artikel:
Inschrijven

5/8: 13u30 tot 16u30
19/8: 13u30 tot 16u30

Vestenstraat 1, 3290 Diest

10 euro
Ontdek alles over regio Oost-Brabant
Partners