Geven en ontvangen van veiligheid en vertrouwen - DIEST

Oost-Brabant
Dingen beter begrijpen

Omschrijving?
Mensen met een psychische kwetsbaarheid worden geconfronteerd met momenten van onveiligheid en onzekerheid. Er zijn periodes in je herstel waar je ervaart dat je door je omgeving niet altijd begrepen voelt of je omgeving je niet die ‘veilige omgeving’ kan bieden die je nodig hebt op dat moment. Wat of wie kan je die veiligheid bieden, welke factoren spelen hier een rol in?  Hoe kan je zelf werken aan die veiligheid?

Kostprijs?
De prijs voor de ganse reeks bedraagt 15 €. Gelieve het bedrag over te maken op het rekeningnr. BE42 1430 6222 0854 met vermelding van de naam van de cursus en jouw naam en voornaam. Van zodra je het cursusgeld hebt overgemaakt is jouw inschrijving definitief.
Gelieve het cursusgeld (ten laatste) een week voor de cursus start over te schrijven, anders wordt jouw inschrijving geannuleerd. Hartelijk dank!

Praktisch?
“Geven & ontvangen van veiligheid en vertrouwen” is een module van drie sessies gegeven door Rita Dekrem & Mie Nijs. Telkens 1u45, met een pauze van 10 minuten.

Starten aan de HerstelAcademie?
Voordat je start aan de HerstelAcademie nodigen wij nieuwe deelnemers graag uit voor een onthaalgesprek. Je kan contact opnemen met een medewerker van de HerstelAcademie via herstelacademiediest@sad.be of 013 380 630.

Toegankelijkheid?
DEZE LOCATIE IS TOEGANKELIJK VOOR EEN ROLSTOEL.

Deel dit artikel:
Inschrijven

28/6: 10u tot 11u45
5/7: 10u tot 11u45
12/7: 10u tot 11u45

Vestenstraat 1, 3290 Diest

15 euro
Ontdek alles over regio Oost-Brabant
Partners