Groei in je kwaliteiten - Tienen

Oost-Brabant
Dingen beter begrijpen

Omschrijving

We baseren ons op het kernkwadrantenspel van D. Ofman.

Herstellen begint bij zelfkennis. Het kwadrantenspel van Daniel Ofman is een handig hulpmiddel om enerzijds je kwaliteiten te leren kennen en anderzijds je valkuilen te ontdekken die je welzijn belemmeren. Het is een manier om jezelf beter te leren kennen en verder te ontwikkelen in je persoonlijk herstelproces. Spelenderwijs in 3 sessies staan we stil bij je kwaliteiten, valkuilen, allergieën en je uitdagingen.

Bij voorkeur volgde je de basiscursus “Herstel in jezelf”

Praktisch

De module Groei in je kwaliteiten is een module van 3 sessies gegeven met Yme Dons en Els Roevens als trainers. De sessies vinden plaats in het overHoophuis, Liefdestraat 1, 3300 Tienen.

Starten aan de herstelacademie

Een week voorafgaand aan de start van de module nemen de trainers met alle deelnemers graag telefonisch contact met je op voor een onthaalgesprek.

Kostprijs 

De prijs voor de ganse reeks bedraagt 9 €. Gelieve het bedrag over te maken op het rekeningnummer  BE86 4346 1396 6150 met vermelding van de naam van de cursus en jouw naam en voornaam. Van zodra je het cursusgeld hebt overgemaakt is jouw inschrijving definitief. Betaling gebeurt liefst via overschrijving. Residentiële patiënten van PK Alexianen Zorggroep Tienen kunnen gratis deelnemen in het kader van een behandeling. Je negeert dan de bevestigingsmail tot betaling.

Toegankelijkheid Deze locatie is niet rolstoeltoegankelijk.

Vragen 

Meteen na je online inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met alle nodige informatie. Indien je nog vragen hebt, kan je contact opnemen met een medewerker van de herstelacademie Zuidoost – Hageland op 016 807921 of via mail: herstelacademie@azt.broedersvanliefde.be

 

 

 

Deel dit artikel:
Inschrijven

28 mei 2024 van 10u tot 12u
4 juni 2024 van 10u tot 12u
11 juni 2024 van 10u tot 12u

Lokalen overHoophuis, Liefdestraat 1, 3300 Tienen

9
Ontdek alles over regio Oost-Brabant
Partners