Herstel in beeld

Omschrijving

Via foto’s en ander beeldmateriaal gaan we op zoek naar de betekenis van herstel. We verdiepen ons in het inzicht in herstel door het uitwerken van de krachtenmatrix en het zoeken en bespreken van foto’s en teksten die iets vertellen over onszelf.

We gaan op zoek naar herstel-bevorderende elementen in onze leefomgeving; bv. afbeeldingen, foto’s van wie of wat ons hoop en kracht geeft, wie of wat ons steunt,..
Aan de hand van dit materiaal gaan we creatief aan slag en maken we een gepersonaliseerd vision board.

Praktisch
“Herstel in beeld” is een module van drie sessies gegeven door Alexandra Diaz en Jorien Geys. Telkens 2u, met een pauze van 15 minuten.
Starten aan de HerstelAcademie?
Voordat de cursus start, krijg je nog een telefoontje van één van de trainers, ter kennismaking. Je kan contact opnemen met een medewerker van de HerstelAcademie via herstelacademieleuven@vzwwalden.be of 016/240581.
Kostprijs
De kostprijs  voor de drie sessies samen is  €9. Gelieve over te schrijven op het rekeningnr. BE82431063826168 van vzw Walden met vermelding van de naam van de cursus en jouw naam en voornaam. Betaling gebeurt liefst via overschrijving. Indien dit niet lukt, gelieve cash te betalen aan de lesgevers bij aanvang van de les.
Indien je bent ingeschreven en toch niet aanwezig kan zijn voor een sessie, geef ons dan een seintje.
Deel dit artikel:
Inschrijven

7 juni, 14 juni en 21 juni
telkens van 13.30u tot 16.30u

WGC De Central
Diestsesteenweg 200, 3010 Leuven

9 euro
Ontdek alles over regio Oost-Brabant
Partners