Je innerlijke criticus of je innerlijke vriend?! - DIEST

Oost-Brabant
Dingen beter begrijpen

Omschrijving
Je innerlijke criticus is dat stemmetje in je hoofd dat oplicht wanneer jij je even wat minder sterk voelt. De stem is negatief over jou, denkt dat je dingen niet kunt en maakt je bang voor ‘wat-als’ momenten. Iedereen heeft daar in het dagelijks leven wel eens last van. Wanneer we ons minder goed voelen of ons kwetsbaar voelen dan  kan de stem van de Innerlijke Criticus je binnenwereld helemaal domineren. De innerlijke criticus speelt niet altijd een negatieve rol in onze handelingen of gedrag. Hij kan ook stimulerend en aanmoedigend zijn. In deze module gaan we aan de slag om te ontdekken wat is onze eigen innerlijke criticus, welke impact heeft hij op je functioneren. Hoe kan je beter omgaan met de innerlijke criticus, je emoties en  hoe kan je meer aandacht geven aan je Innerlijke Wijze.
Kostprijs
De prijs voor de sessie bedraagt 5 €. Gelieve het bedrag over te maken op het rekeningnr. BE42 1430 6222 0854 met vermelding van de naam van de cursus en jouw naam en voornaam. Van zodra je het cursusgeld hebt overgemaakt is jouw inschrijving definitief.
Gelieve het cursusgeld (ten laatste) een week voor de cursus start over te schrijven, anders wordt jouw inschrijving geannuleerd. Hartelijk dank!
Praktisch
“Je innerlijke criticus of je innerlijke vriend?!” is een éénmalige sessie gegeven door Renilde Bollen & Rita Dekrem.
Starten aan de HerstelAcademie?
Wil je graag wat meer informatie over de HerstelAcademie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend onthaalgesprek. Je kan contact opnemen met een medewerker van de HerstelAcademie via herstelacademiediest@sad.be of 013 380 630.
Toegankelijkheid
DEZE LOCATIE IS TOEGANKELIJK VOOR EEN ROLSTOEL.
Deel dit artikel:
Inschrijven

2/7: 10u tot 11u45

Vestenstraat 1, 3290 Diest

5 euro
Ontdek alles over regio Oost-Brabant
Partners