Krachtig in kwetsbaarheid - DIEST

Oost-Brabant
Dingen beter begrijpen

Omschrijving
In deze sessies gaan we op zoek naar onze krachten, talenten & onze waarden. We focussen op 5 krachten ‘ik ben, ik kan, ik weet, ik heb, ik wil’. De deelnemer wordt uitgedaagd zijn of haar krachten te ontdekken en er mee aan de slag te gaan.
Wat zijn je kwaliteiten?
Welke talenten en vaardigheden kan je inzetten?
Wat zijn je dromen en wensen?
Waar vind je de nodige steun?
Welke ervaringen blijven je bij?
Tijdens deze sessie leer je je eigen en elkaars kwaliteiten, talenten en vaardigheden, wensen en dromen te versterken. We staan stil bij de dagelijkse uitdagingen op verschillende levensdomeinen zoals: werk, gezin en familie, relatie, budget, sociaal netwerk, zelfzorg en psychische gezondheid.

Kostprijs
De prijs voor de ganse reeks bedraagt 10€. Gelieve het bedrag over te maken op het rekeningnr. BE42 1430 6222 0854 met vermelding van de naam van de cursus en jouw naam en voornaam. Van zodra je het cursusgeld hebt overgemaakt is jouw inschrijving definitief.
Gelieve het cursusgeld (ten laatste) een week voor de cursus start over te schrijven, anders wordt jouw inschrijving geannuleerd. Hartelijk dank!
Praktisch
“Krachtig in kwetsbaarheid” is een zomeratelier van twee sessies gegeven door Hilde Vandeweyer & Joke Nauwelaerts. Telkens 1u45, met een pauze van 10 minuten.

Starten aan de HerstelAcademie?
Wil je graag wat meer informatie over de HerstelAcademie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend onthaalgesprek. Je kan contact opnemen met een medewerker van de HerstelAcademie via herstelacademiediest@sad.be of 013 380 630.

Toegankelijkheid
DEZE LOCATIE IS TOEGANKELIJK VOOR EEN ROLSTOEL.

Deel dit artikel:
Inschrijven

4/7: 14u tot 15u45
11/7: 14u tot 15u45

Vestenstraat 1, 3290 Diest

10 euro
Ontdek alles over regio Oost-Brabant
Partners