Krachtig in kwetsbaarheid - DIEST

Oost-Brabant
Basisaanbod

Omschrijving
In deze sessie gaan we op zoek naar onze krachten en talenten. We focussen op 5 krachten ‘ik ben, ik kan, ik weet, ik heb, ik wil’. De deelnemer wordt uitgedaagd zijn of haar krachten te ontdekken en er mee aan de slag te gaan.
Wat zijn je kwaliteiten?
Welke talenten en vaardigheden kan je inzetten?
Wat zijn je dromen en wensen?
Waar vind je de nodige steun?
Welke ervaringen blijven je bij?
Tijdens deze sessie leer je je eigen en elkaars kwaliteiten, talenten en vaardigheden, wensen en dromen te versterken. We staan stil bij de dagelijkse uitdagingen op verschillende levensdomeinen zoals: werk, gezin en familie, relatie, budget, sociaal netwerk, zelfzorg en psychische gezondheid.

Praktisch
“Krachtig in kwetsbaarheid” is een module van drie sessies. Telkens 1u45, met een pauze van 10 minuten gegeven door Joke Nauwelaerts & Hilde Vandeweyer.

Starten aan de HerstelAcademie?
Voordat je start aan de HerstelAcademie nodigen wij nieuwe deelnemers graag uit voor een onthaalgesprek. Je kan contact opnemen met een medewerker van de HerstelAcademie via herstelacademiediest@sad.be of 013 380 630.

Kostprijs
De prijs voor de ganse reeks bedraagt 15€. Gelieve het bedrag over te maken op het rekeningnr. BE42 1430 6222 0854 met vermelding van de naam van de cursus en jouw naam en voornaam. Van zodra je het cursusgeld hebt overgemaakt is jouw inschrijving definitief.

Toegankelijkheid
DEZE LOCATIE IS TOEGANKELIJK VOOR EEN ROLSTOEL.

Deel dit artikel:
Inschrijven

19/4: 10u tot 11u45
26/4: 10u tot 11u45
3/5: 10u tot 11u45

Vestenstraat 1, 3290 Diest

15 euro
Ontdek alles over regio Oost-Brabant
Partners