Krachtig vrijwilligen - DIEST

Oost-Brabant
Dingen beter kunnen

Omschrijving
Heel wat mensen zijn als vrijwilliger ergens aan de slag. Het woord ‘vrijwilligerswerk’ zegt het zelf. Je zet je vrijwillig in, waarbij je taken uitvoert waar je je zelf comfortabel bij voelt en op die manier anderen kan helpen. Maar soms is het niet evident om dit afgebakend te doen. Ben je erg enthousiast en doe je je vrijwilligerswerk graag, dan bestaat de kans misschien dat je meer hooi op je vork neemt dan je eigenlijk zou willen. Het is in zo’n situatie belangrijk dat je je grenzen kan en durft aan te geven.
In deze module bekijken we samen met jou waar je tegenaan kan lopen op je vrijwilligerswerk. Waar ligt jouw grens? Wat doet dit met jou? Hoe kan je hiermee constructief omgaan? Samen met de andere deelnemers proberen we hier een antwoord op te bieden.

Praktisch
“Krachtig vrijwilligen” is een module van twee sessies. Telkens 1u45, met een pauze van 10 minuten gegeven door Martine Wouters & Karlien H.. 

Starten aan de HerstelAcademie?
Voordat je start aan de HerstelAcademie nodigen wij nieuwe deelnemers graag uit voor een onthaalgesprek. Je kan contact opnemen met een medewerker van de HerstelAcademie via herstelacademiediest@sad.be of 013 380 630.

Kostprijs
De prijs voor de ganse reeks bedraagt 10€. Gelieve het bedrag over te maken op het rekeningnr. BE42 1430 6222 0854 met vermelding van de naam van de cursus en jouw naam en voornaam. Van zodra je het cursusgeld hebt overgemaakt is jouw inschrijving definitief.

Toegankelijkheid
DEZE LOCATIE IS TOEGANKELIJK VOOR EEN ROLSTOEL.

Deel dit artikel:
Inschrijven

6/06: 14u tot 15u45
20/06: 14u tot 15u45

Overstraat 37, 3290 Diest (Ak’cent)

10 euro
Ontdek alles over regio Oost-Brabant
Partners