Krachtig vrijwilligen - LEUVEN

Oost-Brabant
Dingen beter kunnen

Omschrijving

Je grenzen stellen als vrijwilliger.

Heel wat mensen zijn als vrijwilliger ergens aan de slag. Het woord ‘vrijwilligerswerk’ zegt het zelf. Je zet je vrijwillig in, waarbij je taken uitvoert waar je je zelf comfortabel bij voelt en op die manier anderen kan helpen. Maar soms is het niet evident om dit afgebakend te doen. Ben je erg enthousiast en doe je je vrijwilligerswerk graag, dan bestaat de kans misschien dat je meer hooi op je vork neemt dan je eigenlijk zou willen. Het is in zo’n situatie belangrijk dat je je grenzen kan en durft aan te geven.

In deze workshop bekijken we samen met jou waar je tegenaan kan lopen op je vrijwilligerswerk. Waar ligt jouw grens? Wat doet dit met jou? Hoe kan je hiermee constructief omgaan? Samen met de andere deelnemers proberen we hier een antwoord op te bieden.

 

 

 

Praktisch

Deze 2-delige cursus wordt gegeven door Annemie Berckmans en Sophie Baré.
Gelieve in te schrijven via deze website.

Je kan inschrijven door op de knop “inschrijven” te klikken en de nodige gegevens in te vullen. Meteen na je online inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met alle nodige informatie.

Indien je bent ingeschreven en toch niet aanwezig kan zijn voor een sessie, geef dan een seintje.

Je krijgt nog een telefoontje of mail van één van de trainers ter kennismaking voor de aanvang van de cursus.

 

Heb je problemen met de inschrijving of is de cursus volzet? Stuur dan een e-mail naar herstelacademieleuven@vzwwalden.be met vermelding van je naam, de cursus die je wil volgen en je telefoonnummer.

 

Voor meer informatie over de cursus kan je terecht Griet of Sophie van HerstelAcademie Leuven via herstelacademie@vzwwalden.be of via 0477 90 63 02 (ma-nm, di-vm en do-vm)

 

 

Kostprijs

De prijs voor de ganse reeks bedraagt €6. Voor vrijwilligers van het Hoeckhuys is de cursus gratis.

Gelieve het bedrag over te maken op het rekeningnr. BE82431063826168 met vermelding van de naam van de cursus en jouw naam en voornaam. Van zodra je het cursusgeld hebt overgemaakt, is jouw inschrijving definitief.

Betaling gebeurt liefst via overschrijving. Indien dit niet lukt, gelieve cash te betalen aan de lesgevers bij aanvang van de les.

 

Toegankelijkheid

De locatie is toegankelijk voor mindervaliden.

Wens je meer informatie, contacteer dan Griet of Sophie van HerstelAcademie Leuven via 0477 90 63 02 (ma-nm, di-vm & do-vm)

 

Deel dit artikel:

20/02/2024 09:30 – 12:00
27/02/2024 09:30 – 12:00

Hoeckhuys, Vital Decosterstraat 88 3000 Leuven

6
Ontdek alles over regio Oost-Brabant
Partners