Jouw energie in balans bij moeilijke perioden in je dagelijkse leven - 10 daagse Geestelijke Gezondheid - Herent

Oost-Brabant
Dingen beter begrijpen

Het vinden van balans in je dagelijkse leven kan een uitdaging zijn, maar door te focussen op energiegevers en energievreters kun je je energie weer in balans brengen.

Omschrijving

Energiegevers zijn activiteiten, gewoontes of situaties die positieve energie en motivatie opleveren. Energievreters zijn daarentegen activiteiten, gewoontes of situaties die energie kosten en negatieve emoties veroorzaken, bv. een te hoge gezinsdruk, moeilijk lopende contacten op het werk, zorgen rond de kinderen,…. Het is belangrijk om zoveel mogelijk energiegevers in te hebben en je energievreters te minimaliseren zodat je meer energie en balans ervaart om moeilijke perioden aan te kunnen.

We leren tijdens deze sessie om bewust te kijken naar welke activiteiten energie geven of kosten en gaan hiermee concreet aan de slag.

 

Praktisch

Deze 1-malige sessie wordt gegeven Kaat Buelens en Griet Lauwers  (HerstelAcademie Diletti regio Leuven)

Je kan inschrijven door op ‘inschrijven’ te klikken en de nodige gegevens in te vullen. Meteen na je online inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met alle nodige informatie.

Indien je bent ingeschreven en toch niet aanwezig kan zijn voor een sessie, gelieve ons dan een seintje te geven. Op die manier kunnen we iemand op de wachtlijst gelukkig maken met je plaats.

 

Heb je vragen of lukt het niet om in te schrijven? Contacteer dan een medewerker van de HerstelAcademie Leuven via herstelacademieleuven@vzwwalden.be of 016/240581

Kostprijs

Deze sessie is gratis en wordt gegeven i.s.m. gemeente Herent en LOGO.

 

Toegankelijkheid

De locatie is rolstoeltoegankelijk.

 

Deel dit artikel:
Inschrijven

donderdag 10/10/2024 van 14u-16u

LDC D’ontmoeting Herent, Mechelsesteenweg 485, 3020 Herent

0 gratis
Ontdek alles over regio Oost-Brabant
Partners