Mijn energie in balans bij moeilijke perioden op het werk - 10 daagse Geestelijke Gezondheid - Leuven

Oost-Brabant
Dingen beter begrijpen

Het vinden van balans op het werk kan een uitdaging zijn, maar door te focussen op energiegevers en energievreters kun je je energie weer in balans brengen

Omschrijving

Energiegevers op het werk zijn activiteiten, gewoontes of situaties die positieve energie en motivatie opleveren. Energievreters zijn daarentegen activiteiten, gewoontes of situaties die energie kosten en negatieve emoties veroorzaken, bv. een te hoge werkdruk, moeilijk lopende contacten met collega’s, …. Het is belangrijk om zoveel mogelijk energiegevers in je werksituatie te hebben en je energievreters te minimaliseren zodat je meer energie en balans ervaart om moeilijke perioden op het werk aan te kunnen.

We leren tijdens deze sessie om bewust te kijken naar welke activiteiten energie geven of kosten en gaan hiermee concreet aan de slag.

 

Praktisch

Deze 1-malige sessie wordt gegeven Marijke Gets (GTB Leuven) en Sophie Baré (HerstelAcademie Diletti regio Leuven)

Je kan inschrijven door op ‘inschrijven’ te klikken en de nodige gegevens in te vullen. Meteen na je online inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met alle nodige informatie.

Indien je bent ingeschreven en toch niet aanwezig kan zijn voor een sessie, gelieve ons dan een seintje te geven. Op die manier kunnen we iemand op de wachtlijst gelukkig maken met je plaats.

 

Heb je vragen of lukt het niet om in te schrijven? Contacteer dan Griet of Sophie van de HerstelAcademie Leuven via herstelacademieleuven@vzwwalden.be of 0477 90 63 02 (di-vm & do-nm)

 

Kostprijs

Deze sessie is gratis.

 

Toegankelijkheid

Deze locatie is toegankelijk voor mindervaliden.

Ben je moeilijk te been of zit je in een rolstoel? Neem dan de grote bruine deur van Vital Decosterstraat 86 en ga door tot in de tuin. In de tuin is een hellend vlak om tot in ’t Hoeckhuys te komen.

 

Deel dit artikel:
Inschrijven

3/10/2024 van 17u tot 19u30

Vital Decosterstraat 88 te 3000 Leuven

0 gratis
Ontdek alles over regio Oost-Brabant
Partners