Proeven van de HerstelAcademie zomer - DIEST

Oost-Brabant
Basisaanbod

Omschrijving?
Een HerstelAcademie organiseert cursussen die te maken hebben met psychische weerbaarheid, veerkracht en herstel. De focus van de cursussen ligt steeds op krachten, hoop en groei om op die manier het stuur van je leven (terug) meer in handen te nemen. Tijdens de zomer bieden we ‘proevertjes’ omtrent diverse thema’s aan. De zomerateliers hebben een korte duur en vinden plaats in kleine groepen. Bijzonder is dat de cursussen gegeven worden door een lesgever met professionele achtergrond & een lesgever met ervaringskennis. In deze infosessie maak je concreet kennis met de visie, de werkwijze en het cursusaanbod van de HerstelAcademie.

Kostprijs
Dit zomeratelier is gratis en vrijblijvend. Op deze manier kan je kennismaken met hoe we werken in de HerstelAcademie & kom je meer te weten over het zomeraanbod.

Starten aan de HerstelAcademie?
Dit zomeratelier is ideaal om kennis te maken met de werking & het aanbod van de HerstelAcademie. Zit je nog met vragen of bedenkingen (achteraf)? Spreek ons gerust aan. Je kan contact opnemen met een medewerker van de HerstelAcademie via herstelacademiediest@sad.be of 013 380 630.

Toegankelijkheid
DEZE LOCATIE IS TOEGANKELIJK VOOR EEN ROLSTOEL.

Deel dit artikel:
Inschrijven

11/6: van 14u tot 15u45

Vestenstraat 1, 3290 Diest

0 euro
Ontdek alles over regio Oost-Brabant
Partners