Thuis in mijn huis - Tienen

Oost-Brabant
Dingen beter kunnen

Omschrijving

Wil je graag meer ruimte en rust creëren in je huis? Heb je soms het gevoel je niet echt thuis te voelen in je huis? Wil je graag het gezelliger en sfeervoller maken in je huis? Tijdens deze module zoeken we samen naar nieuwe gewoontes en routines. We leren ontspullen, dingen loslaten, nieuwe dingen creëren om rust en ruimte te  vinden in je huis en je hoofd. Kortom van je huis een thuis te maken!

Praktisch

De module” Thuis in mijn huis” is een module van 3 sessies gegeven met Erk Melis en Els Roevens als trainers. De sessies vinden plaats in het overHoophuis, Liefdestraat 1, 3300 Tienen.

Starten aan de herstelacademie

Een week voorafgaand aan de start van de module nemen de trainers met alle deelnemers graag telefonisch contact met je op voor een onthaalgesprek.

 Kostprijs 

De prijs voor de ganse reeks bedraagt 9 €. Gelieve het bedrag over te maken op het rekeningnummer  BE86 4346 1396 6150 met vermelding van de naam van de cursus en jouw naam en voornaam. Van zodra je het cursusgeld hebt overgemaakt is jouw inschrijving definitief. Betaling gebeurt liefst via overschrijving. Residentiële patiënten van PK Alexianen Zorggroep Tienen kunnen gratis deelnemen in het kader van een behandeling. Je negeert dan de bevestigingsmail tot betaling.

Toegankelijkheid  Deze locatie is niet rolstoeltoegankelijk.

Vragen 

Meteen na je online inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met alle nodige informatie. Indien je nog vragen hebt, kan je contact opnemen met een medewerker van de herstelacademie Zuidoost – Hageland op 016 807921 of via mail: herstelacademie@azt.broedersvanliefde.be

 

 

Deel dit artikel:
Inschrijven

4 juli 2024 van 10u tot 12u
11 juli 2024 van 10u tot 12u
18 juli 2024 van 10u tot 12u

Liefdestraat 1, 3300 Tienen

9
Ontdek alles over regio Oost-Brabant
Partners