Verrassingswandeling met UilenSpiegel - LEUVEN

Omschrijving

Wil je samen met andere lotgenoten de Leuvense natuur in trekken? Ontdekken hoe een wandelgids je dichter bij al dat mooie groen brengt? Voelen wat samen buiten zijn met je doet? NatuurGenoten Leuven organiseert maandelijks samen met HerstelAcademie Leuven een verrassingswandeling.

Donderdag 28.03.2024 vanaf 13.45 u. tot 17.00 u.
Waar? Bertem, Bertembos, 5,2 km

Het wordt een mooie, niet-lusvormige, landelijke wandeling in een bosrijke omgeving. Onderweg ‘trotseren’ we 2 pittige hellingen. Laat je daardoor niet afschrikken, als lotgenoten zorgen we voor elkaar! Samen uit, samen thuis!
Voor sfeerfoto’s en de route:
https://www.routeyou.com/nl-be/route/view/7706037/wandelroute/i-21-bertem-bos-halte-winksele-schoonzicht-bus-358

 

Praktisch?
Samenkomst om 13.45 u. aan de bustabellen van De Lijn – op de stoep van café Den Ouden Tijd – aan het Station van Leuven.

Om 14.00 u. nemen we bus R90 Leuven – Brussel Noord aan het perron 8 van De Lijn

Stevige stapschoenen zijn sterk aanbevolen en voorzie eventueel een hapje en een drankje. Kom ook mooi op tijd, laat je lotgenoten niet nodeloos wachten!
Deze keer is met de auto naar het vertrekpunt komen niet aan te bevelen omdat er zowel aan het vertrek- als aan het aankomstpunt nagenoeg geen parkeerplaatsen zijn.

De wandeling gebeurt onder begeleiding van wandelgids Jan Loenders (HerstelAcademie – Leuven) en Rita Vandingenen (NatuurGenoten – Leuven, UilenSpiegel vzw)

Indien je vragen hebt of meer info wil over HerstelAcademie kan je contact opnemen met een medewerker van de HerstelAcademie via herstelacademieleuven@vzwwalden.be

 

Kostprijs?
der deelname aan de wandelingen is gratis

 

Inschrijven?

Rita Vandingenen
natuurgenoten.leuven@uilenspiegel.net  of via deze website. Na inschrijving krijg je nog een mail van Rita ter verwelkoming en bevestiging.

Deel dit artikel:
Inschrijven

28/3/2024 13.45u – 17.00u

station Leuven

Ontdek alles over regio Oost-Brabant