Verrassingswandeling met UilenSpiegel - LEUVEN

omschrijving
Wil je samen met andere lotgenoten de Leuvense natuur in trekken?
Ontdekken hoe een wandelgids je dichter bij al dat mooie groen brengt?
Voelen wat samen buiten zijn met je doet?
Waar?
Bertembos en -radars, 6,3 km
We wandelen weg van de Tervuursesteenweg richting Bertembos en wanen ons daar even in Zuid-Frankrijk. In Bertembos passeren we langs het boswachtershuis en een heuse watertoren.
We steken vervolgens over en trekken dan door een holle weg en enkele weiden naar Eikenbos. Van daar komen we in het Vossenhol en zien dan ook de grote radar voor de vliegtuigen voor Zaventem. Daarna stappen we terug naar de bushalte.
Voor een sfeerfoto en de route:
https://www.routeyou.com/nl-be/route/view/7744373/wandelroute/i-12-bertem-radars-halte-vanhaerenstraat-bus316-317
Start en verzamelen:
Samenkomst om 13.45 u. aan de bustabellen van De Lijn – op de stoep van café Den Ouden Tijd – aan het Station van Leuven.
Om 14.07 u. nemen we bus 317 Leuven – Kraainem aan het perron 10 van De Lijn onder begeleiding van onze wandelgids, Jan Loenders. Kom mooi op tijd, laat je lotgenoten niet nodeloos wachten!
Wie met de auto naar het vertrekpunt wenst te komen, de bushalte bevindt zich ter hoogte van Tervuursesteenweg 106 in Bertem. Er is parkeergelegenheid in de
zijstraten vlakbij. Of kom te voet of met de fiets!
Onder begeleiding van wandelgids Jan Loenders (HerstelAcademie – Leuven) en Rita Vandingenen (NatuurGenoten – Leuven, UilenSpiegel vzw)
Deelname is gratis.

Inschrijven?

Rita Vandingenen
natuurgenoten.leuven@uilenspiegel.net  of via deze website. Na inschrijving krijg je nog een mail van Rita ter verwelkoming en bevestiging.

 

Indien je vragen hebt of meer info wil over HerstelAcademie kan je contact opnemen met een medewerker van de HerstelAcademie via herstelacademieleuven@vzwwalden.be

Deel dit artikel:
Inschrijven

30/5/2024 13.30u – 17.00u

station Leuven

0
Ontdek alles over regio Oost-Brabant
Partners