Verrassingswandeling met UilenSpiegel - LEUVEN

Omschrijving

Wil je samen met andere lotgenoten de Leuvense natuur in trekken? Ontdekken hoe een wandelgids je dichter bij al dat mooie groen brengt? Voelen wat samen buiten zijn met je doet? NatuurGenoten Leuven organiseert maandelijks samen met HerstelAcademie Leuven een verrassingswandeling.

 

 

Praktisch?
Het belooft om een fijne boswandeling te worden op het plateau van het Troostembergbos. Het is er verkoelend tijdens warme dagen en geeft beschutting wanneer het regenachtig is. We komen in Sint-Joris-Winge vlakbij de Gempemolen.
Tijdens deze wandeling ‘ontmoeten’ we één steile helling!
Voor sfeerfoto’s en de route:
https://www.routeyou.com/nl-be/route/view/7697693/wandelroute/i-24-sint-joriswinge-troostembergbos-halte-tweevijverstraat-bus-370Start en verzamelen:
Samenkomst om 13.45 u. aan de bustabellen van De Lijn – op de stoep van café Den Ouden Tijd – aan het Station van Leuven.
Om 14.02 u. nemen we bus 370 Leuven – Tielt/Diest aan het perron 9 van De Lijn onder begeleiding van onze wandelgids, Jan Loenders.
Stevige stapschoenen zijn aanbevolen en voorzie eventueel een hapje en een drankje.
Kom ook mooi op tijd, laat je lotgenoten niet nodeloos wachten!
Wie met de auto naar het vertrekpunt komt, zoekt best een plekje om te parkeren in
de buurt van Leuvensesteenweg 277, 3390 Tielt-Winge (Q8-station).

De wandeling gebeurt onder begeleiding van wandelgids Jan Loenders (HerstelAcademie – Leuven) en Rita Vandingenen (NatuurGenoten – Leuven, UilenSpiegel vzw)

Indien je vragen hebt of meer info wil over HerstelAcademie kan je contact opnemen met een medewerker van de HerstelAcademie via herstelacademieleuven@vzwwalden.be

 

Kostprijs?
der deelname aan de wandelingen is gratis

 

Inschrijven?

Rita Vandingenen
natuurgenoten.leuven@uilenspiegel.net  of via deze website. Na inschrijving krijg je nog een mail van Rita ter verwelkoming en bevestiging.

Deel dit artikel:

15/2/2024 13.45u – 17.00u

station Leuven

Ontdek alles over regio Oost-Brabant