(VER)SLAAF(D) - Tienen - verplaatst naar najaar 2024

Oost-Brabant
Basisaanbod

Omschrijving

Niet langer slaaf van mijn verslaving.

Vanuit je kracht en de mens die je bent achter je verslaving, gaan we aan de slag met verschillende thema’s.  Wil je zelf ook graag meer inzicht in je eigen verslaving en handvaten in moeilijke situaties. We proberen samen kracht te halen uit eigen ervaring en die van anderen. Items die aan bod komen:  Wat zijn mijn herstelwensen?, Wat zijn mijn krachten?,  Wat betekent hoop voor mij?, Hoe bouw ik zelfvertrouwen op in mijn herstel?  Deze brengen we samen in een krachtenbundel.

 Praktisch

De module (VER) SLAAF(D) is een module van 5 sessies gegeven met Elly Bergen en Marjolein Stas als trainers. De sessies vinden plaats in het overHoophuis, Liefdestraat 1, 3300 Tienen.

Starten aan de herstelacademie

Voorafgaand aan de start van de module nemen de trainers met alle deelnemers graag  contact met je op voor een intakegesprek dat zal doorgaan in het overHoophuis.

Kostprijs 

De prijs voor de ganse reeks bedraagt 15€. Gelieve het bedrag over te maken op het rekeningnummer  BE86 4346 1396 6150 met vermelding van de naam van de cursus en jouw naam en voornaam. Van zodra je het cursusgeld hebt overgemaakt is jouw inschrijving definitief. Betaling gebeurt liefst via overschrijving. Residentiële patiënten van PK Alexianen Zorggroep Tienen kunnen gratis deelnemen in het kader van een behandeling. Je negeert dan de bevestigingsmail tot betaling.

Toegankelijkheid

Deze locatie is niet rolstoeltoegankelijk.

Vragen 

Meteen na je online inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met alle nodige informatie. Indien je nog vragen hebt, kan je contact opnemen met een medewerker van de herstelacademie Zuidoost – Hageland op 016 807921 of via mail: herstelacademie@azt.broedersvanliefde.be

Deel dit artikel:
Inschrijven

Data najaar 2024 wordt nog bekend gemaakt

Liefdestraat 1, 3300 Tienen

15.00
Ontdek alles over regio Oost-Brabant
Partners