Vol-uit-leven verhaal Greet - DIEST

Oost-Brabant
Dingen beter begrijpen

Omschrijving
Greet licht in een interview met trainer Rita Dekrem meer dan een tip van de sluier op over haar levensrivier. Die stroom stond soms droog, dan weer kolkte hij over in een razendsnel tempo, om even verderop te meanderen als een kabbelend beekje. Ze doet er eigenlijk een heel leven over om haar bestemming te vinden.
Een empathische, hoogsensitieve vrouw, depressie- en psychosegevoelig, een doorzetter met diploma van maatschappelijk assistente, dochter, ‘zus’, echtgenote, moeder, vriendin, vrijwilliger, muziekminnares, maar ook een schrijfgek en creatievelinge die houdt van humor en droomt en leeft met als motto: Als ik iets heel graag wil, dan ga ik er ook volledig voor.
Ze deelt haar ervaringen aan de hand van haar poëzie, tekstfragmenten, videoclips, stukjes film, muziek, inspirerende boeken, quotes, hobby’s. Zelfs een stukje mindfulness zal niet ontbreken.
Ze zal een verhaal vertellen van diep vallen, rechtkrabbelen, twijfelen, stilstaan en doorgaan en vooral willen leven binnen haar mogelijkheden en beperkingen. Want daar draait herstel toch om?

Praktisch
Tijdens dit moment kan je komen luisteren naar het vol-uit-leven verhaal van Greet Langen.
Let op: deze sessie gaat door op een andere locatie. Overstraat 37, 3290 Diest (Ak’cent). Starten aan de HerstelAcademie?
Voordat je start aan de HerstelAcademie nodigen wij nieuwe deelnemers graag uit voor een kennismakingsgesprek. Je kan contact opnemen met een medewerker van de HerstelAcademie via herstelacademiediest@sad.be of 013 380 630.
Kostprijs?
Gratis.
Deel dit artikel:

23/5: 14u tot15u45

Overstraat 37, 3290 Diest

0 euro
Ontdek alles over regio Oost-Brabant
Partners