Zelfzorg, meer dan een stukje chocola - DIEST

Oost-Brabant
Dingen beter kunnen

Omschrijving?
Het woord zegt het eigenlijk al zelf: voor jezelf zorgen. In onze drukke westerse samenleving is dat voor velen een behoorlijke uitdaging. Het is heel belangrijk om voor anderen te zorgen en anderen goed te behandelen. Maar hoe zorgen we goed voor onszelf? Doen we dat met evenveel liefde als voor anderen? Consequent goed voor jezelf zorgen en jezelf niet uit het oog verliezen, is niet gemakkelijk. In deze zomerateliers staan we stil bij een aantal ‘proevertjes’ die in de module aan bod komt zoals ‘wat is zelfzorg, wat heb ik nodig & hoe kan ik hier dichterbij komen?’.

Kostprijs
De prijs voor deze workshops bedraagt €10. Gelieve het bedrag over te maken op het rekeningnr. BE42 1430 6222 0854 met vermelding van de naam van de cursus en jouw naam en voornaam. Van zodra je het cursusgeld hebt overgemaakt is jouw inschrijving definitief.
Gelieve het cursusgeld (ten laatste) een week voor de cursus start over te schrijven, anders wordt jouw inschrijving geannuleerd. Hartelijk dank!

Praktisch
“Zelfzorg, meer dan een stukje chocola” is een zomeratelier van twee sessies gegeven door Lindsy Reynders & Kizzy Borgers. Telkens 1u45, met een pauze van 10 minuten.

Starten aan de HerstelAcademie?
Wil je graag wat meer informatie over de HerstelAcademie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend onthaalgesprek. Je kan contact opnemen met een medewerker van de HerstelAcademie via herstelacademiediest@sad.be of 013 380 630.

Toegankelijkheid
DEZE LOCATIE IS TOEGANKELIJK VOOR EEN ROLSTOEL.

 

Deel dit artikel:
Inschrijven

19/8: 14u tot 15u45
26/8: 14u tot 15u45

Vestenstraat 1, 3290 Diest

10 euro
Ontdek alles over regio Oost-Brabant
Partners