Zorgen voor jezelf - Tienen

Oost-Brabant
Dingen beter begrijpen

Omschrijving

Zelfzorg, een thema waar iedereen van ons best blijvend aandacht voor heeft.
Soms verwaarlozen we bepaalde aspecten en geeft ons lichaam of onze geest signalen dat we niet voldoende voor onszelf aan het zorgen zijn.
In deze 3-delige cursus gaan we samen op zoek naar tips & tricks om zo goed mogelijk voor onszelf te zorgen.
We hebben aandacht voor obstakels en valkuilen die ons weerhouden.
We gaan samen op weg, leren van elkaar en herinneren elkaar eraan om ruimte te maken voor zelfzorg .

Praktisch

De module Zorgen voor jezelf is een module van 3 sessies gegeven met Annemie Berckmans en Cibelle Fransen als trainers. De sessies vinden plaats in het Lokaal Wijkgezondsheidscentrum Vierkappes, Residentie Breugelhof, Kabbeekvest 44, 3300 Tienen.

Starten aan de herstelacademie

Een week voorafgaand aan de start van de module nemen de trainers met alle deelnemers graag telefonisch contact met je op voor een onthaalgesprek.

Kostprijs 

De prijs voor de ganse reeks bedraagt 9 €. Gelieve het bedrag over te maken op het rekeningnummer  BE86 4346 1396 6150 met vermelding van de naam van de cursus en jouw naam en voornaam. Van zodra je het cursusgeld hebt overgemaakt is jouw inschrijving definitief. Betaling gebeurt liefst via overschrijving.  Residentiële patiënten van PK Alexianen Zorggroep Tienen kunnen gratis deelnemen in het kader van een behandeling. Je negeert dan de bevestigingsmail tot betaling.

Toegankelijkheid  Deze locatie is rolstoeltoegankelijk.

Vragen   

Meteen na je online inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met alle nodige informatie. Indien je nog vragen hebt, kan je contact opnemen met een medewerker van de herstelacademie Zuidoost – Hageland op 016 807921 of via mail: herstelacademie@azt.broedersvanliefde.be

 

 

Deel dit artikel:
Inschrijven

28 mei 2024 van 13u30 tot 15u30
4 juni 2024 van 13u30 tot 15u30
11 juni 2024 van 13u30 tot 15u30

WGC VIERKAPPES, residentie Breugelhof, Kabbeekvest 44, 3300 Tienen

9
Ontdek alles over regio Oost-Brabant
Partners